Zwangerschap, geboorte & kraamperiode

ZWANGERSCHAP


Dat kleine leventje in je buik is iets uniek en te mooi voor woorden. Elke zwangerschap ervaar je maar één keer, elke zwangerschap is telkens weer anders.

Heimwee aan dat prachtige leventje in je bolle buik volgt zeker en sneller dan je verwacht. Pak daarom dat warm gevoel vast met beeld. Voor altijd.

Elk seizoen biedt een prachtige setting buiten, een lifestyle bij je thuis of op locatie, een reportage in onze mini-studio, wat dacht van je van een zalig verzorgend & geurend melkbad met bloemen of laat je je graag in de watten leggen met een heuse professionele shoot waar ook je haar en make-up verzorgd worden?


Mini-studiosessie - 195,00 EUR -
Reportage, gebruik van kleding uit de FotoGraMie-styling, inclusief 3 digitale beelden in hoge resolutie, professionele uitvergroting van 20x30 cm.


Luxe studiosessie  - 315,00 EUR -
Reportage, haar & make-up, gebruik van kleding uit de FotoGraMie-styling & 3 digitale beelden in hoge resolutie, persoonlijke galerij, professionele uitvergroting van 20x30 cm.


Lifestyle bij jou thuis - 225,00 EUR  -
Sessie 60 min, inclusief 15 digitale beelden in hoge resolutie te kiezen uit je persoonlijke galerij.


Lifestyle buiten - 275,00 EUR  -
Sessie 60 min, inclusief 15 digitale beelden in hoge resolutie te kiezen uit je persoonlijke galerij.


Op buitenlocatie portretreportage - 205,00 EUR -
Inclusief reportage, verplaatsing, 3 digitale beelden in hoge resolutie, persoonlijke galerij, professionele uitvergroting van 20x30 cm.


Op buitenlocatie portretreportage - LUXE - 385,00 EUR
Reportage, haar & make-up, gebruik van kleding & 3 bewerkte digitale beelden in hoge resolutie, professionele uitvergroting 20x30 cm.


Melkbad + mini-lifestyle - 275,00 EUR -
Reportage in een leuke setting, inclusief 6 digitale beelden, persoonlijke galerij, professionele uitvergroting 20x30 cm.

Extra digitale beelden: 20,00 EUR per stuk of voordeliger in pakket te bekomen.

* foto's worden digitaal verzonden, bij het afname van alle fotootjes ontvang je deze ook op USB-stick.GEBOORTEREPORTAGE


Het grote moment is aangebroken, de magie van jullie liefde zal nu heel snel een gezichtje kennen. Alles is zo intens, zo puur maar er gaat ook veel aan je voorbij.
Bij een geboortereportage leg ik die momenten vast waar je nog veel aan zal terugdenken en - kijken. Het is één van de meest memorabele, speciale en vooral intense momenten uit je leven. Je zal overspoeld worden met emoties.
Tijdens deze reportage volg ik jullie van thuis (bij geplande keizersnede of thuisbevalling) of het ziekenhuis (spontane of ingeleide bevalling) tot 2u na de geboorte van jullie wonder(tjes). Ik probeer jullie zo onopvallend als mogelijk te volgen. Een bevalling is een verhaal en dat prachtig verhaal probeer ik met beelden te vertellen achteraf. Van begin tot einde.
Een mooi geboorteverhaal schrijf ik voor jullie als kers op de taart. Zo kunnen jullie keer op keer, één van de mooiste momenten jullie leven herbeleven.

OPROEP Voor mijn portfolio ben ik nog op zoek naar ouders met een geplande keizersnede of bevalling. Wil jij dit moment laten vastleggen? Neem dan snel contact op, ik vraag enkel een onkostenvergoeding (normaal 995,00 EUR).


KRAAMREPORTAGE


Die eerste ontmoeting met broertjes, zusjes, grootouders of andere familieleden met jullie kleine wonder is onschatbaar. Die verwonderde blik, de instante verliefdheid, de grenzenloze liefde, die eerste hartverwarmende kus, knuffel of kleine aanraking... Ik beleef ze graag samen met jullie en vereeuwig ze graag met beeld.

Dit kan in het ziekenhuis of door middel van een mini-lifestyle bij jou thuis.


- 185,00 EUR -
Inclusief alle beelden (minstens 15), bewerkt & in hoge resolutie.
Verplaatsingsvergoeding 0,40 EUR/km, de eerste 10 km zijn gratis.

Powered by SmugMug Owner Log In