Ons motto_Tekengebied 1

* Geen prijzen zonder dat jullie hiervoor iets degelijk & van de beste kwaliteit in de plaats krijgen.

* Zo goed als alle materialen zijn authentiek, vintage en/of handgemaakt. Van outfits tot zeteltjes , speelgoed, .... Uniek & enkel het allerbeste voor jullie!

* Indien je gekozen hebt voor digitale herinneringen, dan worden de digitale bestanden afgeleverd via WeTransfer of via een persoonlijke online galerij.

* In de prijzen zit onder andere (afhankelijk van de gekozen reportage): de tijd en expertise van mezelf als professioneel fotografe, voorbereidingen, gebruik van alle exclusieve - authentieke & unieke materialen, zorgvuldige selectie & nabewerking van jullie mooiste herinneringen, selectie van een minimum aan foto's - in hoge en lage resolutie (met en zonder watermerk), gebruik & verwarming van de studio, verzekeringen, belastingen, loon ... .

* Op voorhand weten jullie wat de kostprijs is en wat jullie hiervoor in de plaats mogen verwachten. Geen onaangename verrassingen achteraf.
Prijzen zijn niet onderhandelbaar.

* Delen jullie foto's op social media? Dan kunnen jullie dit doen met het FotoGraMie-watermerk of via het taggen van FotoGraMie.

* Beelden mogen NIET voor commerciële doeleinden gebruikt worden zonder uitdrukkelijke toestemming,  tenzij deze beelden gemaakt werden B2B.

* Heb je een specifieke vraag of wens? Laat zeker van je horen, we doen ons uiterste best om jou gelukkig te zien.


Graag ben ik getuige van al jullie levensmomenten, bedankt dat jullie mij dit vertrouwen schenken.

Voorschot en annulatie_Tekengebied 1

Er wordt steeds een voorschot van 150,00 EUR  gevraagd.

Kan de reportage niet doorgaan zonder goede reden of kom je niet opdagen?
Dan verlies je jouw voorschot.
Een nieuwe afspraak kan steeds opnieuw gemaakt worden.

Kan je tijdig verwittigen?
Dan word  je voorschot alsnog verrekend bij een volgende afspraak of je ontvangt een cadeaubon ter waarde van het betaalde voorschot.

Levertermijnen_Tekengebied 1

Na ontvangst van de volledige betaling, kunnen jullie je persoonlijke fotogalerij binnen de 2 à 3 weken raadplegen. In een drukke periode kan dit langer duren.
Overmacht zoals ziekte, ... komt steeds ongepland & kan ook een invloed hebben op de aflevertermijn.

De keuze in jouw herinneringen gemaakt?
Dan ontvangen jullie de gekozen foto's digitaal via WeTransfer en indien inbegrepen, ook op USB-stick. (indien niet inbegrepen dan kunnen jullie deze verkrijgen mits meerprijs van 49,00 EUR per USB-stick)
Het is belangrijk jouw keuze binnen de 2 weken door te geven, zoniet kan ik jullie de aflevertermijn niet garanderen.
Duurt het doorgeven van jullie keuze langer dan 1 maand, dan zal er per begonnen maand 25,00 eur administratiekosten aangerekend worden vanaf de dag van het openstellen van jullie persoonlijke galerij waaruit jullie kunnen kiezen.


FotoGraMie werkt enkel samen met de zorgvuldig geselecteerde partners, enkel het beste is goed genoeg voor jullie. Vakmanschap & handgemaakte producten vragen tijd.
Bestellingen zoals afdrukken, stoefboekjes, albums, houtblokken, kaartjes, professionele wall art ..etc schommelen rond de 2 à 6 weken na het doorgeven van jullie selectie. De levertermijn van producten is mede afhankelijk van de leverancier.
Bestellingen van drukwerk & producten worden besteld vanaf het moment dat de volledige betaling werd gedaan. Vanzelfsprekend worden er ook geen producten afgeleverd zonder betaling.


Heb je iets sneller nodig? Laat dan zeker van je horen & we kijken wat mogelijk is.

cadeaubon_Tekengebied 1

Een cadeaubon voor een fotoreportage zal zeker een lach op het gezicht toveren van diegene die hem ontvangt! Niet 1 keer, maar telkens opnieuw & opnieuw wanneer men de foto's er terug bij haalt.

Jij schenkt hen herinneringen. Herinneringen die generaties lang meegaan.

Alle cadeaubonnen uitgedrukt in geldwaarde, zijn onbeperkt geldig. Een cadeaubon voor een specifieke reportage is 1 jaar geldig na datum van aankoop.

Cadeaubonnen kunnen gratis verzonden worden per post of digitaal.

Afdrukken albums en meer_Tekengebied 1

FotoGraMie zorgt er niet alleen voor dat jullie levensmomenten vereeuwigd worden via beeld, je kan bij ons na je reportage ook terecht voor het ontwerp & druk van geboortekaartjes, kerstwensen, communiekaartjes, albums, stoefboekjes, afdrukken, houten fotoblocs, gepersonaliseerde houten boxen, ...

Alles wordt verwerkt via een professionele partner, met als resultaat alleen het allerbeste voor jullie.

Bestellen kan in persoon of via mail.
Bestellingen kunnen afgehaald worden na afspraak of verzonden worden mits verzendingskosten, tenzij anders aangegeven.

Powered by SmugMug Owner Log In